Verzenden, retourneren, ruilen en annuleren

Verzenden

Je bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd door PostNL of DHL. Zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een e-mail met een track & trace code.

Verzendkosten:

Orders boven de €75: gratis verzending
Orders onder €75: €3.95 per order

Retourneren

Niet tevreden? Producten kunnen binnen 14 dagen na het plaatsen van een bestelling worden geretourneerd. Het is niet mogelijk om producten te retourneren als: 


1. Het is wettelijk bepaald dat producten niet kunnen worden geretourneerd als de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken:

 • Kousen en panty's

 • Strings

 • (Suspender belt) panty's

 • Bodystockings 

 • Catsuits
   

2. Andere items kunnen niet worden geretourneerd als: 

 • Wanneer ze zijn gewassen of versleten.

 • Als er voedselvlekken, make-upvlekken, lichaamsgeuren, zweet-, parfum-, kook- of sigarettengeuren op de artikelen zitten.

 • Body's, slips en broekjes die zonder ondergoed zijn getailleerd en duidelijk zichtbaar zijn (draag dus altijd een slip tijdens het passen).

 • Als je hebt geprobeerd om een defect zelf te verhelpen.

 • Wanneer items beschadigd zijn omdat de was- of gebruiksvoorschriften niet zijn gevolgd. 

 • Wanneer de items geen onbeschadigde en originele etiketten op de verpakking hebben.

 

Procedure
Als je de hele bestelling wilt retourneren:
1. Vul het retourformulier in en verzend het op onze website.

2. Als je retouraanvraag voldoet aan ons retourbeleid (retourneren binnen 14 dagen en niet onder de "kan niet retourneren"-situatie) vallen), sturen we je een retourbon. Leg de retourbon op het pakket en breng het naar de aangewezen logistieke vervoerders.

3. Na ontvangst van de producten die je retourneert, betalen wij je binnen 14 dagen de betaling voor de producten en de verzendkosten terug die in rekening zijn gebracht bij de bestelling.
 

Wanneer je een deel van de bestelling wilt annuleren:
1. Vul het retourformulier in en verzend het op onze website: vermeld in het gedeelte "Reden van retour" het artikelnummer van de producten die u wilt retourneren.
2. Als je retouraanvraag voldoet aan ons retourbeleid (retourneren binnen 14 dagen en niet onder de "kan niet retourneren"-situatie) vallen), sturen we je een retourbon. Leg de retourbon op het pakket en breng het naar de aangewezen logistieke vervoerders.
3. Na ontvangst van de producten die je retourneert, betalen wij je binnen 14 dagen de betaling voor de producten en de verzendkosten terug die in rekening zijn gebracht bij de bestelling
.

Order annuleren 

Elke bestelling kan worden geannuleerd zodra deze nog niet is verzonden. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. Als je je bestelling wilt annuleren voordat je de verzendbevestiging hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar return@cinnamoni.nl, met je bestelnummer en e-mailadres. Als je jouw bestelling wilt annuleren na ontvangst van de verzendbevestiging, is de procedure hetzelfde als voor het retourneren van de bestelling:
1. Wacht tot je de bestelling hebt ontvangen;
2. Vul het retourformulier op onze website in.
3. Als je retourverzoek voldoet aan ons retourbeleid (retourneren binnen 14 dagen en niet onder de "kan niet retourneren"-situatie) vallen), sturen we je een retourbon. Leg de retourbon op het pakket en breng deze naar de aangewezen logistieke vervoerders.
4. Na ontvangst van de producten die je retourneert, zullen wij je binnen 14 dagen de betaling van de in de bestelling in rekening gebrachte producten en verzendkosten terugbetalen.

 

 

Ruilen

Het is niet mogelijk om je producten direct te ruilen. Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop, dan kun je het product retourneren en indien gewenst een nieuw artikel bestellen.  Als klanten niet tevreden zijn met hun aankoop, kunnen ze eerst de producten retourneren en vervolgens de gewenste artikelen bestellen