PLUS SIZE

Plus size lingerie | Cinnamoni & Co

Een mooi setje lingerie aan hebben geeft misschien wel het meest vrouwelijke gevoel dat er bestaat. Bij Cinnamoni & Co begrijpen we als geen ander dat toegeven aan plus size lingerie niet voor iedere vrouw even gemakkelijk is. Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw zich sexy voelt, ook in plus size lingerie. Daarom hebben wij in ons assortiment een prachtige collectie XXL lingerie waarmee jij jouw vrouwelijke en sexy curves kunt laten zien aan je partner.

Sexy lingerie in grote maten

Bij Cinnamoni & Co bepaal je helemaal zelf hoe jij je partner verleidt en hoe je natuurlijke rondingen volledig en het mooist tot zijn recht komen. Onze collectie is uiteenlopend, zodat er altijd iets te vinden is voor alle vrouwen met rondingen. We hebben verschillende soorten XXL lingerie in ons assortiment zoals babydolls, body’s, korsetten en prachtige sexy BH’s in grote maten. Op zoek naar een plus size babydoll? Voel je onweerstaanbaar in de slaapkamer met deze prachtige Lace Babydoll. Deze kanten babydoll is gemaakt van zacht, luchtig kant dat sierlijk om je lichaam valt. Of wil je graag een sexy BH in een grote maat? In ons assortiment vind je de prachtige BH set van Grey Velvet. Een mooi setje wat bestaat uit een top en een slip en is gemaakt van transparant, elastisch netkant. Alle producten in ons assortiment hebben een goede kwaliteit en prijs én een perfecte pasvorm. Het valt soepel om je lichaam, waardoor jij je op je allerbest kunt laten zien.

XXL lingerie bestellen bij Cinnamoni & Co

Bekijk het assortiment van Cinnamoni & Co voor de vele sexy lingerie in grote maten. Wij bieden sexy, elegante, erotische, verleidelijke en kanten lingerie om jouw seksleven spannend te maken! Heb je hulp of advies nodig bij het bestellen van plus size lingerie of andere producten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Op zoek naar sexy lingerie in maat XL? Dan ben je bij Cinnamoni & Co aan het juiste adres.